Информация за мен

Здравейте,
Казвам се Петър Петров, на 25 години, от София. Работя като готвач от началото на 2007 година. Първо започнах като помощник-готвач в хотел „Nissiana“, който се намира в Кипър. Работих там 4 сезона, а през зимните месеци работех в България – в „Ресторант- Пицария Верона Нова“, ресторант „Панорама“ на Витоша, ресторант „На Върха“ и клуб-ресторант 365. В началото на 2011 г. започнах стаж в Англия, а в края на годината завърших обучението си в колежа на Асен Чаушев „Интерменю“ със специалност „Главен готвач и технолог“. Понеже съм човек, който иска да се развива постоянно и да учи много нови неща, записах  едногодишен курс за професионални готвачи в Англия. Междувременно работих  в ресторант „The Rose“ като готвач, а няколко пъти седмично приготвях храната за масоните в Кембридж. Есента на 2012 се прибрах в България и започнах да работя в ресторант „Pure“ собственик на който е един от най-добрите готвачи в България Димо Димов.
Направих този сайт не за финансови облаги, а за да споделям рецепти с любители на кулинарното изкуство. Радвам се, че мога да съм полезен на хората с нови идеи и съвети. Всички рецепти в този сайт са лично изпитани от мен.

4 Responses to Информация за мен

  1. ekaterina каза:

    Поздравления, млади човече! Искрено събудихте възхищението ми!

    • shkembelin каза:

      Много ви благодаря за хубавите думи. Принципно този сайт съм си го правил за мен. Нито съм го рекламирал някъде нито предлагал. Нещата са си мой и го правя за удоволствие. Но ви благодаря за коментарите ако с нещо мога да ви помогна не се колебайте да ме попитате.

  2. Божидар Генов каза:

    Браво продължавай напред !Много е полезна информацията тук и аз като готвач се допитвам до нея когато ми се наложи!

Вашият коментар