Пролетен сладкиш

Ще ви покажа един много лесен, но и много вкусен сладкиш, който научих днес

Продукти:
замразени горски плодове
бял хляб
бяло вино
захар
Начин на приготвяне:
Сложете в тенджера плодовете виното и захарта. Оставете ги да заврат и след това ги прецедете. Важното е да не разкашкате плодовете. Покрийте дъното и стените на съда в който ще правите десерта със стреч фолио. Отстранете корите на хляба и след това покрийте дъното на формата. След това сложете от плодовете така направете още два реда. Нали разбрахте? Ред хляб, ред плодове, ред хляб, ред плодове завършете с хляб и отгоре сипете от само от сиропа без плодовете.Завийте с стреч фолиото и оставете в хладилника за 24 часа да стегне.
Снимки ще публикувам вечерта.
Да ви е сладко. Десерта е много вкусен и невероятно лесен за изпълнение.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар