Целувки

Утре е 14 Февруари и на мястото където работя сме решили да впечатлим клиентите си и да направи ме плато от няколко вида десерти.Един от тях включва като компонент и целувки.Затова реших да ви покажа как се правят целувки и да си направите и вие в къщи или в работата си.
Продукти:

200гр.- белтъци
400 гр.- захар

Начин на приготвяне:

Най-важното е яйцата да са на стайна температура и загрейте фурната на 120градуса.. Съотношението белтък захар е 1:2.Сложете в купа белтъците и половината захар и разбийте докато се получи гладка снежна смес, което ще ви отнеме към 10мин. След това прибавете и другата половина от захарта като я сипвате постепенно в сместа и разбийте докато докато стане гладка, лъскава и твърда смес, както съм показал на картинката. Напълнете шприца със сместа и направете вашите целувки.Поставете ги в фурна на средния рафт и печете докато се втвърдят, около 2 часа.Резултата е хрупкави и вкусни целувка.Както ги виждате в чинията.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар