Пиле Коко Ван


Продукти:

долната час на пилешко бутче
гъби
естрагон
лук
червено вино
демиглас
сол
пипер
пилешки бульон
олио
Начин на приготвяне:
В силно загрята мазнина сложете бутчетата, сол, пипер и ги запържете до златисто, когато са готови ги извадете и измийте тигана.Целта е да няма олио и мазнина.След това загрейте тигана и върнете бутчетата вътре като прибавите,лук и гъби нарязани на ситни полумесци.След като омекнат сложете  много естрагон, червено вино демиглас и пилешки бульон. Захлупвате и готвите до готовност.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Пиле Коко Ван

  1. Владимир Гамолов каза:

    Рецептата е много добра- но малко не пълна-липсва ти бекона,който обогатява страшно много вкуса на ястието и едно много специфично нещо- малките Purl лукчета

Вашият коментар