Свинско в сладко кисел сос

Продукти:
свински бут
лук
микс от червени,зелени и жълти чушки
захар
соев сос
кетчуп
доматена паста
бяло вино
оцет
ананас

Нарежете месото от бута на кубчета,осолете го, и го запържете в силно нагрята мазнина.През това време си нарежете лука и  чушките на средно големи кубчета.След като се изпари водата на месото прибавете лука и чушки, и оставете да омекнат.После прибавете доматена паста и отново разбъркайте.След това прибавяме захар, и соев сос, и изчакваме да се карамелизира.След като се карамелизира прибавете кетчуп и оцет.Разбъркайте и сложете малко бялото вино и вода.Варим докато месото бъде готово накрая прибавете и парченца ананас от консерва.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

1 Responses to Свинско в сладко кисел сос

  1. Elena каза:

    Здрасти! Случайно попаднах на сайта ти и тъй като съм любител кулинар реших да погледна какви идеи предлагаш. Рецептите са супер, предполагам всичко се получава вкусно, но с малката подробност, че няма написани количествата. Ти вероятно си знаеш колко оцет да сложиш, но аз не!
    Успех занапред и браво за постигнатото!

Вашият коментар