Свинска Салтимбока

Принципно се прави от телешко, но по евтиния вариант е с свинско
Продукти:

Свинско контра филе
салвия
прошуто
моцарела
сол
пипер
Начин на приготвяне:

Нарежете Свинското на филийки с дебелина 1.5-2 см. Начукайте го,осолете, а после поставете резен моцарела, листо от салвия и го покрийте с прошуто. Хубаво е да го оставите да престой 1 час в хладилника за да се съедини. След това в силно награт тиган без мазнина сложете салтимбоките с прошутото надолу. трябват му около 2 минути от всяка страна и е готово. Направете си един хубав богат доматен сос и изненадайте приятели с тази лесна, но и много вкусна рецепта.Гарнитурата оставям на вас 🙂

Добър Апетит!

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар