Shortcrust Pastry(тесто за пай)

Ако сте си задава ли въпроса как се правят прословутите паяве и пудинги в Англия, то значи тази побликация ще ви е от полза
225гр-брашно
1/4 ч.л. сол
115гр маргарин
3-4-с.л. студена вода
Сложете брашното в купа и го омесете с солта,после прибавете и маргарина и объркайте докато стане на трохи.След това прибавете водата и омесете да се получи топка.Но тестото трябва да се меси много малко и да остане меко и пухкаво.Оставете го да си почине 30мин. И след това го разточете и сложете върху готовата плънка за пай.Отгоре намажете с жълтък и печете за 20мин на 180гр. По късно днес ще ви покажа и как се готви самия пай

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар