Предястие от миди Сен Жак, бекон и босилков дресинг

За този стартер ви трябват не повече от 6-7 минути.
Продукти:
миди Сен Жак
бекон
няколко вида салата
босилков дресинг
лимон.
масло
къри
Начин на приготвяне:
Поставете в чиния мидите и ги мариновайте с малко олио, сол, пипер и къри. Оставете ги на страна. Загрейте един тефлонов тиган. Тигана трябва да бъде много нагрят. Като започне да пуши сложете мидите вътре. Гответе до златист цвят и ги обърнете. След това прибавете бекона нарязан на лентички, малко масло и ги сгответе до готовност около 2 минути В отделна чиния нарежете салатите и ги подправете със босилковия дресинг. Поставете салатата в средата на чинията, а около нея наредете мидите и бекона.
Приятен апетит!!!

 

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар