Chef Petar Petrov
Конфуций е казал – "Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш
Към съдържанието
Начало
В действие
Дипломи и Препоръки
Информация за мен
Контакти
←
Видове дресинги
Карфиол с чедър сос
→
Норвежка сьомга със краски скариди, спанак и холандес сос
Публикувано на
ноември 30, 2011
от
shkembelin
Споделяне:
Twitter
Facebook
Харесвам
Зареждане...
Свързани
Публикувано на
Uncategorized
. Запазване в отметки на
връзката
.
←
Видове дресинги
Карфиол с чедър сос
→
Вашият коментар
Отказ
Δ
Търсене за:
Последни публикации
Cromesquis Au Foie Gras ( Паниран гъши дроб)
Свинска Салтимбока
Чийзкейк със бял шоколад и малини
Ягодов сладкиш 1000 листа (mille feuilles)
Румънска салата с патладжан
Бананов чийзкейк с белис и тофи сос
Ябълков пай с къпини
Биск
Sherry trifle
Lemon Curd
Ягодов чийзкейк
Пролетен сладкиш
Мисисипи мад пай
видове сирена и с какво си подхождат
Вариации с малко
Предястие от миди Сен Жак, бекон и босилков дресинг
Супа Минестроне
Тарт с домати, босилек и сирене бри
Строганоф с пилешко месо
Риба тон с мачкани картофи, скариди и Cajun
Пилешко руло с сметана, спанак и прошуто
Пилешки пай с гъби и сметана
Как да си направим чипс от подправки
Пилешко със салвия и прошуто
Панакота с боровинки
Суфле от спанак и козе сирене
Steak and kidney pudding
Трикал
Руло от писия със мус от сьомга
Печено агнешко с картофи леонейз и грейви от червен касис
Камбала увита в прошуто с ризото и сос термидор
Сирене бри увито в кори
Целувки
Фахита с пилешко месо
Лаврак със зеленчуково ризото и скариди
Панирани банани
Пилешко филе със сос от диви гъби, праз и уиски
Патешко филе с черешов сос и броколи
Крем супа с пащърнак и къри
Пълнени круши
Пълнени калмари
Пиле Коко Ван
Свинско в сладко кисел сос
Как се приготвя булгур
Руски Борш
Карамелена кошничка
Пилешко руло със зеленчуци и сметанов сос
Видове готварски техники
Камбала със талиатели от моркови и сметанов сос с копър
Бренди сос
СОС „МЕНИЕР”
Карфиол с чедър сос
Норвежка сьомга със краски скариди, спанак и холандес сос
Видове дресинги
Стриди
Видове риби част 1
Креп Сюзет
Крем Каталана
Патешко магре с малини или боровинки
Картофи фондан
Картофи фондан
Основни готварски техники
Аранжиране на храната в чинията
Избиране на вино за готвене
Как да готвим патешко филе
Патешко филе във кори със зеленчуци и хойсан сос
Сос миланез
Сос болонез
Сос карбонара
Пилешко руло с естрагонов сос
Свински стек с синапена горчица
Френч дресинг
Гамон с ананас и карамелен сос
Пилешко с риган и лимон
Агнешко фрикасе
Домашен шоколадов мус с бадеми и белис
Домашна шоколадова торта
Ябълков крамбъл
Шоколадово суфле
Агнешки котлети със специална панировка
Чили кон карне (Chilli con Carne)
Испанска паеля
Пясъчен език с цитрусов сос
Лобстер сос
Треска мороней
Топло предястие от рак с хрупкава коричка
Пикантни морски кюфтенца
Рибен пай
Чери домати пълнени с рачешко месо
Пилешко грейви
Стек Ел пай
Shortcrust Pastry(тесто за пай)
Агнешко Грейви ( Lamb Gravy)
bread and butter pudding
Сос Холандес
Как се прави ризото
Как да направим пилаф
Как да направим тесто за паста
Monk fish with black batter,capers and prawns
Princess Chicken with Hollandaise Sauce
Архив
февруари 2013
януари 2013
юли 2012
юни 2012
май 2012
април 2012
март 2012
февруари 2012
януари 2012
декември 2011
ноември 2011
октомври 2011
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here:
Cookie Policy
Коментар
Reblog
Абонирай се
Абониран
Chef Petar Petrov
Sign me up
Already have a WordPress.com account?
Log in now.
Chef Petar Petrov
Настройки на изглед
Абонирай се
Абониран
Регистрация
Влизане
Copy shortlink
Report this content
View post in Reader
Manage subscriptions
Прибиране на прозореца
Зареждане на коментари...
Добавяне на коментар…
Имейл (задължително)
Име (задължително)
Интернет страница
%d