Печено агнешко с картофи леонейз и грейви от червен касис

Продукти:
Агнешко месо от школа
картофи
розмарин
лук
желе от червен касис

Начин на приготвяне:
В нагорещен тиган запечатайте агнешкото от всички страни, сложете му сол, пипер розмарин и го запечете във фурна:
Картофи Леонейз:
Нарежете картофите на тънки колелца като за чипс и ги запържете в силно нагорещена мазнина. След това го поставете в тава осолете със сол и пипер, прибавете розмарин и лук нарязан на ситни полумесци.Разбъркайте и запечете на фурна:
В предишна публикация съм показал как се прави грейви, просто в това добавете и желето от касис. Може при сервиране да сложите и няколко парченца пресен касис ако ви се намира.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар