Сос зингара е подходящ най-вече за свинско и телешко месо.Приготвя се много лесно и е изключително вкусно.
Нарежете лук на ситно, гъби на филийки,кис. краставички и шунка на жулиени. Запържете лука и гъбите докато омекнат след това прибавете киселите краставички, шунката и разбъркайте. После прибавте малко бяло вино оцет и сос демиглас (продава се в почти всеки по-голям магазин) и се изчаква да заври. Върви идеално с панирани свински стекове от контра филе. Панировката да е до яйце.
-
Последни публикации
- Cromesquis Au Foie Gras ( Паниран гъши дроб)
- Свинска Салтимбока
- Чийзкейк със бял шоколад и малини
- Ягодов сладкиш 1000 листа (mille feuilles)
- Румънска салата с патладжан
- Бананов чийзкейк с белис и тофи сос
- Ябълков пай с къпини
- Биск
- Sherry trifle
- Lemon Curd
- Ягодов чийзкейк
- Пролетен сладкиш
- Мисисипи мад пай
- видове сирена и с какво си подхождат
- Вариации с малко
- Предястие от миди Сен Жак, бекон и босилков дресинг
- Супа Минестроне
- Тарт с домати, босилек и сирене бри
- Строганоф с пилешко месо
- Риба тон с мачкани картофи, скариди и Cajun
- Пилешко руло с сметана, спанак и прошуто
- Пилешки пай с гъби и сметана
- Как да си направим чипс от подправки
- Пилешко със салвия и прошуто
- Панакота с боровинки
- Суфле от спанак и козе сирене
- Steak and kidney pudding
- Трикал
- Руло от писия със мус от сьомга
- Печено агнешко с картофи леонейз и грейви от червен касис
- Камбала увита в прошуто с ризото и сос термидор
- Сирене бри увито в кори
- Целувки
- Фахита с пилешко месо
- Лаврак със зеленчуково ризото и скариди
- Панирани банани
- Пилешко филе със сос от диви гъби, праз и уиски
- Патешко филе с черешов сос и броколи
- Крем супа с пащърнак и къри
- Пълнени круши
- Пълнени калмари
- Пиле Коко Ван
- Свинско в сладко кисел сос
- Как се приготвя булгур
- Руски Борш
- Карамелена кошничка
- Пилешко руло със зеленчуци и сметанов сос
- Видове готварски техники
- Камбала със талиатели от моркови и сметанов сос с копър
- Бренди сос
- СОС „МЕНИЕР”
- Карфиол с чедър сос
- Норвежка сьомга със краски скариди, спанак и холандес сос
- Видове дресинги
- Стриди
- Видове риби част 1
- Креп Сюзет
- Крем Каталана
- Патешко магре с малини или боровинки
- Картофи фондан
- Картофи фондан
- Основни готварски техники
- Аранжиране на храната в чинията
- Избиране на вино за готвене
- Как да готвим патешко филе
- Патешко филе във кори със зеленчуци и хойсан сос
- Сос миланез
- Сос болонез
- Сос карбонара
- Пилешко руло с естрагонов сос
- Свински стек с синапена горчица
- Френч дресинг
- Гамон с ананас и карамелен сос
- Пилешко с риган и лимон
- Агнешко фрикасе
- Домашен шоколадов мус с бадеми и белис
- Домашна шоколадова торта
- Ябълков крамбъл
- Шоколадово суфле
- Агнешки котлети със специална панировка
- Чили кон карне (Chilli con Carne)
- Испанска паеля
- Пясъчен език с цитрусов сос
- Лобстер сос
- Треска мороней
- Топло предястие от рак с хрупкава коричка
- Пикантни морски кюфтенца
- Рибен пай
- Чери домати пълнени с рачешко месо
- Пилешко грейви
- Стек Ел пай
- Shortcrust Pastry(тесто за пай)
- Агнешко Грейви ( Lamb Gravy)
- bread and butter pudding
- Сос Холандес
- Как се прави ризото
- Как да направим пилаф
- Как да направим тесто за паста
- Monk fish with black batter,capers and prawns
- Princess Chicken with Hollandaise Sauce
Архив
В соса ,,Зингара,,задължително трябва да присъства и пушен телешки език,иначе неможе да се нарече,,Зингара,,
Благодаря за информацията, просто така съм го правил, където съм работил. Но вече ще знам. Все пак се учим докато сме живи нали така? 🙂