лаврак със коктейлни скариди

Рибата е едно от най-трудните неща за готвене. При нея няма компромис. Лаврака е една много разпространена риба в България която има много крехка кожа и изключително вкусно месо.Най-добре е рибата да се пече на затворен грил или в печка. Винаги когато печете риба намазнете малко тавичката оваляйте рибата в брашно,поставете я в тавичката и я намажете с масло. Така рибата ще има много приятен златист цвят.Рецептата която съм ви избрал е много проста и изисква минимални усилия:
след като запечете рибата по казания по-горе начин поставете върху едното филе коктейлни скариди малко чесново масло и я сложете във фурната за 2-3мин да се разтопи маслото.Гарнирайте с картофи, тази специално е с мачкани картофи, но можете да сложите каквито вие обичате.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар